[ Notiser ]

[ 20230715 ]

Martin Nilssons internationella debut GRATTIS

Vilken landslagskille i trail ....Martin Nilsson är här: Nacionalni park Prokletije.
nSoordpest181150m8m9c5h4c

Montenegro ·
Idag var en speciell dag. Mitt första vertikala kilometerlopp någonsin, och första deltagandet i ett internationellt mästerskap!
Det var en märklig upplevelse, olikt något jag någonsin gjort tidigare. Loppet startade med 800 meter plattlöpning på grusväg, där jag försökte nyttja min kapacitet innan den stora klättringen: 1000m D+ på 3 kilometer (vilket innebär 33% gradient! ). Hann med några steg jogging innan jag började gå. Vid den här tiden var jag fortfarande i ledargruppen på 5-6 löpare, och förväntade mig att många andra löpare skulle komma ikapp, men det gjorde de inte. Det visar sig att man kan gå i många olika steg.
Jag visste inte riktigt innan vad jag skulle förvänta mig, men höll mig till min plan för att ha kul och göra mitt bästa. Och jag tycker att strategin fungerade ganska bra. Så här glad ser man ut när man slutat på 4:e plats i sitt första EM! Ser fram emot 30K SkyRace på söndag, och de många skyracer som kommer efter det!
@trailrunningswe @ifk.umea.running @skyrunningsweden @skyrunning_news #SkyEuroChamps #skyrunning #trailrunningsweden #prokletijeskyrace #skyrunningmontenegro
Infört av Lars-Gunnar Bengtsson
 
Senaste notiserna

> Provlöpning Havs-OL sprint

> KM dag 13 juni

> KM Sprint 6 Juni

> TJOGET 5-6/7

> Akut omhändertagande i praktiken

> Program Åhusläger

> Klubben subventionerar nya luvtröjor

> Öppet hus-träning på söndagar

> Årsmöte söndagen den 4/2 2024 kl. 13.00


 

www.stigmannen.se 
webmaster@stigmannen.se