[ Notiser ]

[ 20220915 ]

Utveckla dina orienteringskunskaper

Under hösten och vintern kommer vi att ha ett antal träffar för dig som orienterat ett tag och vill lära dig mer om hur du kan utveckla dina orienteringskunskaper. Vi vänder oss till dig som har grundläggande kunskaper och har orienterat en kortare period, men också till dig som orienterat länge.


Vi blandar teori och praktik och lär framför allt av varandra hur vi kan tänka för att lyckas ännu bättre - vad har vi gjort för lyckade och misslyckade orienteringseskapader och vad drar vi för lärdom av dem - d v s även du som har orienterat länge och gjort många lyckade eller misslyckade orienteringslopp kan genom ditt deltagande både utveckla dig själv och andra!

Vi har ett antal träffar och träningar under hösten och fortsätter under vintern där vi har uppföljning i skogen och diskuterar banor. Det är ingen förutsättning att du måste delta på alla träffar.

De två första tillfällena som är planerade som en upptakt är
Ok Vilses tävling den 25/9. Anmäl dig till valfri klass så går vi igenom banorna efteråt
Klubbkavlen den 15/10, samling efter klubbkavlen för gemensam genomgång.

Anmäl ditt intresse för att delta till gabrielbengtsson@gmail.com även om du inte kan vid ovan tillfällen. Vi tar gemensamt fram fler tillfällen under vintern utifrån intresseanmälningar!
Infört av Gabriel Bengtsson
 
Senaste notiserna

> Öppet hus i Villa Solvik

> Klubbaktivitet med PADEL lörd. 28 jan.

> Årsmöte söndagen den 5/2 kl. 13.00

> JULFEST sön. 8 jan i Villa Solvik

> Anmälan Luciastafetten 2022

> KM nattlöpning

> Lussejoggen

> Hittaut-vinnare november 2022

> Novemberkonferenserna. Anmäl dig NU !


 

www.stigmannen.se 
webmaster@stigmannen.se