[ Naturpass ]

Stigmännens Naturpass

Varje år arrangerar Stigmännen Naturpass runt Karlshamn. Vi vill locka fler att röra på sig och upptäcka den spännande naturen runt Karlshamn.

Naturpasset är ett perfekt motionssätt som passar de flesta och står för en härlig upplevelse med kartan i hand. Det är kartan som är ditt "pass" till naturen och orienteringskontrollerna. Samtidigt som du får frisk luft och motion bidrar Naturpasset till bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Naturpasset innehåller en karta med ett antal kontroller inritade. Du ska leta upp kontrollerna i valfri takt och ordning.


Naturpasset

---

Naturpasset 2018

I år arrangerar vi ett cykelpass som kostar 50 kr. Det håller på från april till och med september.
Under 2018 kommer Stigmännen även att arrangera hittaut.nu/Karlshamn som är en stor satsning på att få fler att upptäcka vår spännande natur och skärgård. Kartan, som är gratis, är klar i början av maj. Håll utkik då för fler upplevelser!

* Naturpass 2018:
-Cykelpass
Årets Foto-Cykelpass som är förlagt till väster om Karlshamn är ca 4 mil långt. På kartan finns 18 st kontroller utmärkta. Till varje kontroll finns ett nummer. Dessutom finns 18 st fotografier. Det gäller att besöka de 18 kontrollpunkterna, se dig omkring och para ihop platsen med rätt bild. Bokstaven som finns på bilden skriver du in på startkortet.
Om du vill använda dig av GPS-koordinater så finns dessa här.

Mer info om Cykelpasset 2018.


Har du frågor om Naturpasset hör av dig till naturpasset@stigmannen.se

 

 

Köp Naturpasset

Du kan köpa naturpasset i någon av följande affärer: Apoteken, Team Sportia, Intersport, Coop Konsum Österport, Stora Coop Karlshamn, ICA Kvantum samt Turistbyrån.

 

---

 

 

 

www.stigmannen.se 
webmaster@stigmannen.se