[ Bli medlem ]
Välkommen att bli medlem i Stigmännen Karlshamns OKGör så här:
  1. Fyll i nedanstående formulär. Efter att du tryckt på 'Skicka-knappen' kommer du till en sida som bekräftar dina uppgifter. Här får du också ett Id-nummer
  2. Betala in medlemsavgiften på Swishnr 123 678 47 63 eller bg 342-9651 och ange det ID-nummer du fått ovan.
  3. Efter ett antal dagar får du ett "Välkomstbrev" från Stigmännen
  4. Kom med på några träningar och aktiviteter så att vi lär känna dig
I ditt Välkomstbrev får du information om klubben och vår verksamhet. Du får också inloggning på vår hemsida och till Eventor för att kunna anmäla dig till tävlingar och klubbens aktiviteter.
---

Medlemsavgifter:

Ungdom t o m 18 år: 200 kr
Vuxen: 300 kr
Familj: 600 kr

Ange i rutan 'Övrigt' nedan om du betalar in medlemsavgift för ungdom/vuxen/familj.
---
Medlemsavgiften betalas in i början på varje år. Om Du redan är medlem behöver du inte fylla i formuläret nedan igen, men om du ändrar kontaktuppgifter så är vi tacksamma för att du skickar e-post till info@stigmannen.se med de nya uppgifterna.

-Tävlingsdeltagande
I årsavgiften ingår fri start för fyra orienteringstävlingar eller fyra skid- och löpartävlingar (sammanlagt max. 500 kr). För orienteringstävlingar utöver fyra tävlingar betalar medlemmar en aktivitetsavgift på 60 kr per tävling och resterande del subventioneras av klubben. För studerande t.o.m 25 år betalar klubben hela avgiften. Gäller avgift enligt SOFTs rekommendationer, ej t.ex O-Ringen. Kostnad för sen anmälan samt hela avgiften vid "ej start" betalas av medlemmen själv.


-Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare
I årsavgiften ingår en aktivitetsavgift (250 kr för vuxen). När det gäller anmälan till orienteringstävlingar så får du efter årets slut en aktivitetsavgift baserat på ditt tävlande och subventioner enligt ovan. Om du kan få ersättning för motion och friskvård från din arbetsgivare, så kan du få ett separat kvitto eller en faktura på aktivitetsavgiften. Mejla i så fall till kassor@stigmannen.se


Den låga medlemsavgiften och de frikostiga medlemsförmånerna är ett resultat av vårt gemensamma ideella arbete. För att ta del av klubbens subventioner skall årsavgiften vara betald och tävlingsdeltagande ske i klubbens namn samt att du skall bidra i klubbens arbete t.ex genom att vara tillgänglig som funktionär på våra tävlingar samt att hjälpa till i klubbens övriga verksamhet.
   
Namn 
Personnr (inkl 4 sista)
Epost
Telefon
Adress
Övriga ev familjemedlemmar
Namn, personnr
Övrigt