[ Upplevelser ]Havs-OL deluxe 2017 - med drömterräng

Lördag - söndag 8-9 juli
Havs-OL 2017 är vi tillbaka på Blekinges vackraste skärgårdsö - Tjärö. På söndagen inbjuder vi till arena vid Järnaviks badplats med underbar badstrand och härliga skärgårdsvyer. Välkommen till Havs-Ol 2017 och en orienteringsupplevelse utöver det vanliga.

Tjärö, Havs-OL dag 1, lördag 8 juli

Via en 15 minuters båtfärd tar vi dig från Järnaviks hamn till Tjärö och en häftig orienteringsterräng. Ön är cirka 2 km lång och 1 km bred och hela ön är tillgänglig för orientering. Här finns ingen privat bebyggelse utan endast en turiststation i gammal sörgårdsstil - en Bullerby i miniatyr. Terrängen består av stora slipade hällmarker, betade ekskogar och hagmarker, ackompanjerat av majestätisk utsikt över havet. På ön strövar kor och får som håller stora delar av ön ren från undervegetation. Den södra delen av ön är mer vildväxt.

OBS -Boka båtfärd till Havs-OL dag 1 Tjärö - OBS
Du kan boka din båtfärd och själv välja vilken tid du vill åka. Du slipper då att köa. På bokningssidan ser du vilka avgångar som finns och hur mycket som är uppbokat. Du som inte har bokat plats åker med på de restplatser som finns på varje avgång. Vill du vara säker på att få åka med en viss tid bör du boka.
Återresan från Tjärö går inte att boka. Våra båtar går non-stop från Tjärö till Järnavik om det finns resenärer. Sista båten från Tjärö går ca kl 20.
Boka båtfärd till Tjärö

Järnavik, Havs-OL dag 2, söndag 9 juli

Järnavik är ett naturreservat med dramatisk och spännande terräng. Du får orientera i mycket detaljerad kustterräng, betad ädellövskog och bland dramatiska bergformationer.

-Specialerbjudande: Boende- och matpaket på Tjärö under Havs-OL
Unna dig en helg i Blekinge skärgård. Du tar båten ut till Tjärö på fredagen, vaknar upp på tävlingsarenan på lördagen. På söndagsmorgonen tar du båten tillbaka till Järnavik och går en kort promenad till tävlingsarenan för söndagens tävling. Du bör boka ditt boende omgående då Tjärö snabbt blir fullbokat .Nyheter


 Havs-OL sommaren 2017  (13/2)

Inbjudan till sommarens stora begivenhet, Havs-OL! Välkomna!


Läs mer

 Boendepaket på Tjärö under Havs-OL  (28/1)

Boka ditt boende på Tjärö till sommarens Havs-OL


Läs mer

 Välkommen till Havs-Ol 2017  (1/1)

Vi återvänder till Tjärö och Järnavik


Länkar


 
 Järnaviks camping 
-500 meter från tävlingen